Jul. 09, 2015
Your rating: 0
6.8 4 votes

Seasons and episodes

3Season 3 Aug. 25, 2019
2Season 2 Sep. 14, 2017
1Season 1 Jul. 09, 2015


Tony Ayres


Patrick Brammall isJames Hayes
James Hayes
Emma Booth isKate Willis
Kate Willis
Jessica Faulkner isBelle Donohue
Belle Donohue
Sean Keenan isCharlie Thompson
Charlie Thompson
Hannah Monson isKirstie Darrow
Kirstie Darrow
Aaron L. McGrath isBeau Cooper
Beau Cooper
John Leary isChris Rennox
Chris Rennox
Rob Collins isPhil Holden
Phil Holden
Luke Arnold isOwen Nillson
Owen Nillson

Video trailer


Eίναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά δράμα που εκτυλίσσεται στην οθόνη για το καναλι ABC1 ξεκινώντας 9 Ιουλίου, 2015. Η σειρά (έξι επεισοδια) βρίσκεται στην φανταστική πόλη της χώρας Yoorana .James Hayes είναι αρχηγος αστυνομίας της πόλης που ονομάζεται Yoorana, στο τοπικο νεκροταφείο της πολης στη μέση της νύχτας έξι άτομα έχουν ανεξήγητα αναστήθη σε καλή κατάσταση υγείας. Με καμία μνήμη των ταυτοτήτων τους, είναι αποφασισμένοι να ανακαλύψουν ποιοι είναι και τι τους έχει συμβεί. James αναγνωρίζει ένα από αυτά και μαζί με τον τοπικό γιατρό Elishia Glass, αγωνίζεται να κρατήσει την υπόθεση κρύβεται από τους συναδέλφους του, την οικογένειά του και τον κόσμο. Οι έξι άνθρωποι όλα συνδέονται με κάποιον τρόπο και αρχίζει η αναζήτηση για κάποιον που ξέρει την αλήθεια για το πώς και γιατί έχουν επιστρέψει

James Hayes is a small town police man who is called to the local cemetery in the middle of the night after six people have inexplicably risen from the dead in perfect health. With no memory of their identities, they are determined to discover who they are and what has happened to them. James recognises one of them and along with local doctor Elishia Glass, struggles to keep the case hidden from his colleagues, his family and the world. The six people are all linked in some way and the search begins for someone who knows the truth about how and why they have returned.

Original title Glitch
TMDb Rating 6.5 73 votes
First air date Jul. 09, 2015
Last air date Sep. 29, 2019
Seasons 3
Episodes 18
Average Duration 52 minutes

Similar titles

Hotel Adlon
Warrior Nun
Hercules: The Legendary Journeys – Ηρακλής
Queen Insoo
El Dragón: Return of a Warrior
Sneaky Pete
Outer Banks
Deep State
Falling Skies

(1) comment

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΗΣΑΚΗΣ 08/02/2020 Reply

    Μια άλλη εξαιρετική αυστραλιανή παραγωγή 18 επεισοδίων μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ. Καλά γραμμένο, σας κρατά το ενδιαφέρων μέχρι το τέλος. Ελπίζω πραγματικά ότι θα συνεχιστεί….

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published