Inspector George Gently

Inspector George Gently

Apr. 08, 2007
Your rating: 0
7 1 vote


Seasons and episodes

2Season 2 May. 03, 2009
1Season 1 Apr. 08, 2007




Martin Shaw isGeorge Gently
George Gently
Lee Ingleby isJohn Bacchus
John Bacchus
Simon Hubbard isPC Taylor
PC Taylor

Video trailer


Το Inspector George Gently, το οποίο στο πιλότο και τη πρώτη σεζόν ήταν γνωστό απλά ως George Gently, είναι βρετανική αστυνομική δραματική σειρά του BBC One, που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’60 και είναι βασισμένη σειρά βιβλίων Inspector Gently του Alan Hunter. Οι ιστορίες, αντί να διαδραματίζονται στο Norfolk, διαδραματίζονται στα Northumberland και County Durham. Η σειρά έχει μέχρι τώρα πέντε σεζόν και 15 επεισόδια, και θα προσθέσει ακόμη τέσσερα με την έκτη σεζόν που θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου του 2014. Το πιλοτικό επεισόδιο είναι βασισμένο στο βιβλίο του 1961, Gently Go Man.

Crime drama set in the 1960s about an old-school detective trying to come to terms with a time when the lines between the police and criminals have become blurred.

Inspector George Gently
Inspector George Gently
Inspector George Gently
Inspector George Gently
Original title Inspector George Gently
TMDb Rating 8 26 votes
First air date Apr. 08, 2007
Last air date Oct. 30, 2017
Seasons 8
Episodes 25
Average Duration 90 minutes

Similar titles

The Alcàsser Murders
Line of Duty – Στο Βωμό του Καθήκοντος
In the Dark
Flint Town
White House Farm
The Bletchley Circle
The Night Of
Channel Zero
Sintonia – Συντονία

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published